Ons clubgebouw

SJDA is sinds maart 2005 gevestigd in het clubgebouw De Pionier aan de Hulstheuvel 15. Op 13 januari 2007 is het gebouw officieel geopend. 

Terrein

Rondom ons clubgebouw “de Pionier” ligt een groot terrein, waardoor wij volop ruimte hebben voor al onze activiteiten. Het hele terrein is voorzien van een hekwerk.

Het terrein bestaat uit 2 velden. Aan de voorzijde van ons gebouw ligt het Arie van Grunsvenveld waar in april 2008 12 fruitbomen zijn geplant. Dit veld is genoemd naar degene die heel belangrijk is geweest voor de verhuizing naar ons nieuwe clubgebouw.

Aan de achterzijde van ons gebouw ligt een heel groot speelveld voor al onze activiteiten.

Ook hebben we een kampvuurkuil, “Van den Bergkuil”. Vernoemd naar 2 leiding die heel lang actief zijn geweest bij SJDA. In de kampvuurkuil kunnen we activiteiten doen die te maken hebben met vuur stoken, koken, bakken ed.

Verder hebben we ook een grote parkeerplaats met ruimte voor ongeveer 20 auto’s, inclusief 1 invalidenparkeerplaats.

Voor het gebouw ligt een groot autovrij plein waar onder andere de fietsenstalling en andere bergingen zich aan bevinden. Dit plein leent zich weer voor allerlei andere activiteiten zoals pionieren met hout en touw of bamboe.

Verhuur

Ons gebouw is niet voor de verhuur beschikbaar.